Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Quick Picks is een categorie op de vinylafdeling van Sounds for Sure waarin je alle platen vindt die we voor slechts 1 euro per stuk verkopen. Platen die je hier vindt staan niet in de overige categorieën. Mocht je hier een zelfde plaat vinden als in een andere categorie is dat niet exact hetzelfde exemplaar (met uitzondering van de 12 inches).

Quick Picks zijn tweedehands platen die niet gegrade zijn. Het zijn normale en complete platen, maar op de site staat meestal geen hoesafbeelding en verdere informatie. Daarnaast verwijderen we bij deze platen geen eventuele (prijs)stickers van de hoezen en verwijderen we evt. vuil niet (altijd) van het vinyl. Dit betekent absoluut niet dat deze platen van slechte kwaliteit zijn. Ze zijn even goed als elke andere gemiddelde plaat op Sounds for Sure en vallen onder dezelfde garantie als elke andere plaat die we verkopen. De reden dat deze platen niet gegrade zijn en geen hoesafbeelding en tracklist hebben e.d. is om het mogelijk te maken ze sneller op de site te zetten.

We garanderen dat Quick Pick Records altijd tenminste 'very good' zijn, maar meestal zijn ze 'very good plus', 'excellent' of zelfs 'near mint'.  


Geen producten aanwezig


| Meer

 
 
 
 
 
 
 

Sounds for Sure • Wilgenhof 12 • 3355PA Papendrecht • Nederland

Beste muziekliefhebber,

Momenteel zijn we bezig meer vinyl lp's op onze Discogs pagina te zetten.
Wil je zien wat we op Discogs aanbieden klik dan hier.

Uiteraard bieden we daar dezelfde kwaliteit en service.

Met vriendelijke groet,

Paul (Sounds for Sure)