Er zijn geen producten in de winkelwagen.
(Artikelnr: V7209)
Label: Golden Hour (Cat.#: GH 541)
Released: 1972

UK pressing of this nice compilation album


| Meer

pop / rock
A1 Needles And Pins 2:12
A2 When You Walk In The Room 2:20
A3 I Don't Want To Go On With You 2:58
A4 He's Got No Love 2:43
A5 What Have They Done To The Rain 2:33
A6 Farmer John 2:00
A7 I Count The Tears 2:00
A8 Someday We're Gonna Love Again 2:00
A9 Goodbye My Love 3:00
A10 All My Sorrows 3:25
A11 Have You Ever Loved Somebody 2:43
A12 Sugar And Spice 2:15
B1 Sweets For My Sweet 2:30
B2 Take Me For What I'm Worth 2:40
B3 Four Strong Winds 3:05
B4 Love Potion Number Nine 2:05
B5 Hungry For Love 2:25
B6 Till I Met You 3:00
B7 Don't Throw Your Love Away 2:15
B8 You Wanna Make Her Happy 2:12
B9 Saints And Searchers 3:15
B10 Sea Of Heartbreak 2:23
B11 This Feeling Inside 4:45
B12 Take It Or Leave It 2:45

Additional product information: Sleeve is in excellent condition.
Prijs per stuk:
€ 5,95
Het aantal Sounds for Sure Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

1 - 3 werkdagen



Anderen bekeken ook

Sounds for Sure • Wilgenhof 12 • 3355PA Papendrecht • Nederland