Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Sounds for Sure verkoopt zelf geen muziekinstrumenten, maar we hebben wel een favoriete muziekwinkel waar we partner mee zijn. Zoek je een muziekinstrument? Klik dan op de Thomann-button hieronder. Volop keus, scherpe prijzen en snel geleverd. 
 
Musikhaus Thomann Linkpartner


Mijn instrumenten

>Ibanez TMB100 Bass Guitar - Tri Fade Burst

Dezelfde kleur uitvoering van deze basgitaar hebben ze niet, maar het model nog wel in drie andere kleuren. Klik op de foto om ze te bekijken bij Thomann.

Check basgitaren als deze op Thomann
 

>Crafter SA-TMVS Vintage Sunburst

Een hybride gitaar met twee pickups (Lipstick en L.R. Baggs), waardoor hij zowel elektrisch als akoestisch kan klinken of daar tussenin kan blenden. Deze gitaar is nieuw niet meer verkijgbaar. Klik op de foto voor meer info op de officiële Crafter site.

Klik voor meer info op de officiële Crafter site.
 

>Meinl Snarecraft Cajon 80 Almond

Als je wil drummen, maar geen ruimte hebt voor een drumstel of je zoekt een relatief klein instrument waar je heerlijk ritmes op kan slaan, is een cajon een hele goede optie. Ik heb onderstaande cajon gekocht en kan er uren op zoet zijn. Klik op onderstaande foto om deze cajon te bekijken op Thomann.

Meinl Snarecraft Cajon 80 Almond
 

>Line 6 SPIDER III 15 Watt Combo Guitar Amplifier

Deze versterker gebruik ik voor mijn electrische gitaar. Hij heeft veel ingebouwde effecten en distortion. Dit model wordt niet meer verkocht, maar Line 6 heeft diverse goede betaalbare versterkers. Klik op de afbeelding om ze te bekijken op Thomann.

Line 6 SPIDER III 15 Watt Combo Guitar Amplifier
 

>Warwick BC 10 Bass Combo

Deze kleine maar zeer zuiver klinkende basversterker gebruik ik voor mijn basgitaar. Geen fratsen, maar gewoon een heel goed ding, zeker voor deze prijs. Voor thuis is 10 watt ook echt vet genoeg. Als je wil laat je de buren trillen op hun stoel. Klik op de foto om hem op Thomann te bekijken.

Warwick BC 10 Bass Combo
 

>RAV Vast B Onoleo

Een RAV Vast is een zogenaamde steel tongue drum. Het is een vrij apart instrument waar je prachtige klanken uit kan halen, vergelijkbaar met een handpan of hangdrum. B Onoleo is hoe ze de toonsoort noemen waarin het exemplaar dat ik heb, is gestemd. Je hebt daar verschillende soorten in. Hier een filmpje waarop op een RAV Vast B Onoleo gespeeld wordt. Klik op de afbeelding om de RAV Vast te bekijken op Thomann.

RAV Vast B Onoleo
 


Geen producten aanwezig


| Meer

 
 
 
 
 
 
 

Sounds for Sure • Wilgenhof 12 • 3355PA Papendrecht • Nederland

Beste muziekliefhebber,

Momenteel zijn we bezig meer vinyl lp's op onze Discogs pagina te zetten.
Wil je zien wat we op Discogs aanbieden klik dan hier.

Uiteraard bieden we daar dezelfde kwaliteit en service.

Met vriendelijke groet,

Paul (Sounds for Sure)